Färdig gräsmatta - en färdig grönyta direkt från Lovisa

Siirtonurmi Etelän Nurmi Oy är expert inom grönområden. Företaget har gedigen erfarenhet från försäljning, leverans och installation av färdiga gräsmattor. Etelän Nurmi Oys färdiga gräsmattor odlas på goda jordar i Forsby, Lovisa stad i Östra Nyland. Om väderleksförhållandena kräver så kan vi för att garantera leveransens kvalitet utnyttja vår samarnetspartner. Med hjälp av våra färdiga gräsmattor kan du snabbt och enkelt anlägga gräsmatta även på stora ytor. Det är inte längre lönt att vänta på att en vacker och tät gräsmatta ska växa upp. Vi levererar prisvärda färdiga gräsmattor från Lovisa till bl.a. Lahtis, Kouvola och Kotka samt huvudstadsregionen, t.ex. Helsingfors, Esbo och Vanda. Kontakta oss och beställ snabbt en färdig gräsmatta till din trädgård »

Lättskött även för hårt slitage

Den färdiga gräsmattan tål hårt slitage men är fortsatt vacker även efter sommaren. Det beror på att den färdiga gräsmattan har fått växa färdigt under omsorgsfull skötsel. Då har den hunnit bli kraftig och tät. Redan ett par dagar efter installationen kan du röra dig och leka normalt på gräsmattan. I vår profession levererar och anlägger vi den färdiga gräsmattan så att den förblir i gott skick. Se mer om installationen av färdig gräsmatta »

När är det lämpligt att anlägga färdig gräsmatta?

Tack vare den färdiga gräsmattan är anläggningen av gräsmatta inte längre beroende av såningstidpunkt - installeringen kan göras från tidig vår till sen höst.

Var kan färdig gräsmatta anläggas?

Färdig gräsmatta har många användningsområden. Den passar överallt. Den anläggs vanligen i villa-, radhus- och flerbostadshusträdgårdar, idrottsarenor och golfbanor, offentliga grönområden och vägrenar. Den färdiga gräsmattan kan anläggas på ett nytt underlag eller ovanpå en gammal gräsmatta.

Via oss förs färdiga gräsmattor smidigt från Lovisa till hela Södra Finland. Våra kunder finns i bland annat Björneborg, Järvenpää, Lahtis, Kerala, Kotka, Kouvola, Kuusankoski, Fredrikshamn, Helsingfors, Hyvinge, Vanda Esbo, Grankulla, Riihimäki och Kyrkslätt.

Intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!


  • aa luottoluokitus 2017